Instructies om een les te boeken via www.boekeenles.nl:

Direct boeken:
Het makkelijkst om meteen te boeken! Zodra je bent ingelogd kies je links in het menu “nieuwe les”. Vervolgens kies je een “locatie” of een “type les”. Onderaan de pagina krijg je bij 3.1 en 3.2 de beschikbare lessen te zien. Daar kan je direct op inschrijven door op een dag en tijd te dubbelklikken. Na het zien van een bevestiging van je keuze kan je de les definitief boeken door rechtsonder op “bevestig” te klikken.

Vanuit de agenda of planner:
Vanuit de agenda of planner weergave kan je een locatie of lestype kiezen. Vervolgens krijg je de agenda’s van onze golfleraren te zien met alleen de gekozen les. De filters bovenaan kan je gebruiken om meer of minder informatie in de agenda’s te tonen. De witte vlakken in de agenda zijn beschikbare lessen. Als je met je muis over deze witte vakken heen gaat krijg je meer informatie te zien. Dubbelklikken met je muis opent de les en via de link “nieuwe les” kan je een nieuwe les boeken. Hierna volg je dezelfde stappen als hiervoor bij “direct boeken”.

Overige algemene uitleg en stappen:
  1. Log in met je e-mailadres als gebruikersnaam en zelf gekozen wachtwoord.
  2. Als je nog geen wachtwoord hebt kan je via “wachtwoord vergeten” een nieuw wachtwoord aanvragen. Je ontvangt dan een e-mail met instructies. Check ook even je spambox indien je de email niet direct ontvangt!
  3. Pas na inloggen direct je wachtwoord aan naar eigen keuze
  4. Selecteer op ’SCHOOL’ bovenin, het blauwe tabblad
  5. Klik op “nieuwe les” links in het menu
  6. Selecteer een “type les” die je wilt volgen
  7. Selecteer een beschikbare les, onderaan de pagina bij de geboden opties, leraar, dag en tijden
  8. Klik rechtsonder op “volgende”
  9. Je krijgt nu een samenvatting van je boeking, klik op “bevestig” indien akkoord
  10. De les is geboekt en je krijgt per e-mail een bevestiging.

Boeken op de mobiele applicatie werkt vergelijkbaar als hierboven. Je komt dan na inloggen direct bij de velden om een nieuwe les te kiezen en boeken.

Vragen of problemen lossen we natuurlijk graag op. Mail dan even naar info@nederlandgolft.nl of bel naar 010-7527788 en we komen er snel op terug.